Spring til indhold

Om forfatteren

Forfatteroplysninger | BetterTattooing.com

Jeg er tatovørsvend.

Jeg har arbejdet mange steder i USA og Canada. De meninger, der er udtrykt på denne side, er baseret på mine erfaringer og tid brugt i branchen. Nogle er også fra videnskabelige undersøgelser.

Jeg vil gerne tilføje et forord om, hvad der står på denne hjemmeside: Jeg er bare en person, der kan lide at stille spørgsmål og tænke over, hvad jeg ser.

Disse artikler er skrevet for at engagere og uddanne dem ude i den vilde verden af ​​tatovering, arbejde i en butik eller nyde kulturen. Jeg vil indrømme, at nogle artikler kan være særlige med hensyn til, hvem de er skrevet. Alligevel, jeg, men e, at enhver, der læser dem, kan tage tingene fra en anden vinkel eller bedre forstå, hvad en anden kan opleve. 

Lidt om mig:

På tatoveringssiden gjorde jeg mit første indbrud i tatoveringsindustrien i begyndelsen af ​​2000'erne. Jeg opsøgte aktivt fagfolk til at hjælpe mig med at forbedre mig, men på det tidspunkt var der en anden race af butiksejere, der gik med til at tage sig tid til at træne mig i, hvad de anså for sikker praksis i branchen. Selvom jeg er taknemmelig for oplevelsen, følte jeg, at jeg manglede noget. Der var ringe evne til at komme videre i. Disse mentorer præsenterede tanker; Jeg følte, at det var nøglen til konstant at lære og se fremskridt.

Min rejse for at øge min viden begyndte på vejen. Jeg måtte rejse langt hjemmefra; på andre tidspunkter måtte jeg tigge om enhver information. Det var en fantastisk rejse og banede vejen for, at jeg kunne begynde at analysere tatoveringsindustrien for at finde ud af, hvor jeg passede ind i den.

Moving Forward

Jeg elsker at lære. Det var dog en udfordring at komme i gang med tatovering og ikke have al information let tilgængelig. For at finde ud af mere sad jeg og så industriens hotshots arbejde, gik til seminarer og stillede spørgsmål som en rablende galning. Gennem alt dette lærte jeg meget lidt. De fleste af de mennesker, jeg mødte, var fokuseret på den kunstneriske side af tatovering, og meget få forstod den tekniske side af tingene.

Alt, hvad jeg havde set eller hørt, skulle testes på en klient; det føltes som en skør måde at lære på. Hvorfor var der ikke et sted eller en person, der kunne give mig fakta på det rene!? Så faldt jeg ned i en dyb lomme af varm, uklar komfort, da jeg begyndte at tage mig tid til at skrive ned, hvad jeg lavede, og analysere resultaterne måneder efter en procedure. Det var som at starte fra bunden igen, men jeg havde et fremragende grundlag for, hvad jeg ikke skulle gøre. Dette gjorde det nemt at identificere, hvad jeg vidste ville virke og lægge det fra sig, så andre kunne lære af det. jeg ville gøre godt og langsomt lærte, hvordan man kommer dertil.

Når jeg ser tilbage, er jeg oprigtigt taknemmelig for alle de mennesker, kunder og andre tatovører, der tog sig tid til at hjælpe mig med at komme videre, selvom det var en elendig oplevelse.

I Closing

Hvad kan jeg sige om mig selv?

Jeg vil påstå, at jeg siger, at jeg er en konsekvent tatovør. Jeg tror på, at jeg er en god tatovør, fordi jeg laver langt færre fejl, end jeg gjorde for ti år siden. Jeg lytter til mine kunder og arbejder med dem. Denne idé om mig selv har faldgruber og får mig til at spekulere på, hvor jeg skal gå herfra.

Jeg ved, at jeg er langt fra stor, og min filosofi om tatovering er ekstrem på nogle måder. Alligevel ønsker jeg at opnå en beherskelse af de tekniske aspekter af tatovering og overlade kunsten til dem, der synes, det er vigtigere.

På grund af dette vil jeg gerne undskylde til enhver i branchen, der kan tage mine overvejelser på den forkerte måde. Det er ikke i mine bestræbelser på at slå eller kritisere nogen, der forsøger at tjene til livets ophold eller forbedre deres færdigheder.

Velkommen til min hjemmeside. Jeg håber at du nyder det.


Min portefølje